Kom til Forpremiere på forestillingen: Livsens Ondskab

Feb
16

 Politiets Sprogforening København, Rigspolitiet og Bornholm

Har hermed fornøjelsen at invitere til Forpremiere på:

Livsens ondskab

picture1

Torsdag den 16. februar 2017
kl. 20.00 på Nørrebro Teater

EN ÆTSENDE SAMFUNDSSATIRE
DE ÆDER, DRIKKER OG SLADRER PÅ LIVET LØS I GUSTAV WIEDS NÅDESLØSE KLASSIKER. MØD THUMMELUMSEN, KNAGSTED OG ALLE DE ANDRE GROTESKE PERSONAGER, NÅR DEN URKOMISKE FORTÆLLING LANDER I ET NYT ÅRHUNDREDE.
Thummelumsen er en vaskeægte nærigrøv og besat af ønsket om et bedre liv. Han spinker og sparer, serverer for byens selvfede spidser i Ædedolkenes Klub og drømmer om at vinde i lotto. Men da den store gevinst endelig er i hus, bliver intet alligevel, som han havde håbet og troet.

LIVSENS ONDSKAB er en ætsende satire om et lille samfund, hvor alle er sig selv nærmest og derfor går i vejen for hinanden. En hylende morsom og evigt aktuel fortælling om at fortabe sig i troen på, at lykken er at være noget frem for nogen.

Medvirkende: DITTE GRÅBØL, JEANETTE LINDBÆK BIRK, JOHANNE DAL-LEWKOVITCH, LAURA KVIST POULSEN, MARIE KNUDSEN FOGH, OLE LEMMEKE, PEDER HOLM JOHANSEN, PETER ZANDERSEN OG TOM JENSEN

Instruktion: Christoffer Berdal Scenografi: Palle Steen Christensen

Medlemspris: 150 kr.

Billetter kan bestilles telefonisk til forbundets kontor i perioden fra tirsdag den 13. december 2016 til onsdag d. 11. januar 2017. Kontoret åbner kl. 10:00 på lokal (15) 2085 (HUSK kun lokal 2085). Billetter kan afhentes i perioden fra den 18. januar til den 2. februar.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Top